Veteraneninstituut

Speeddaten met een veteraan; vraag maar raak!

Wat betekent vrijheid voor jou? Hoeveel vrijheid gun je een ander? En hoe zou het zijn om níet in vrijheid te leven? In een speeddate ontdek je wat veteranen tijdens een vredesmissie hebben meegemaakt. Vraag maar raak tijdens de Bevrijdingsfestivals op 5 mei.

Heb je altijd al willen weten hoe het is om als militair je werk te doen, en hoe ingrijpend die ervaringen kunnen zijn? Kom dan op 5 mei speeddaten met een veteraan. Je bent welkom in de tent van het Veteraneninstituut op één van de veertien Bevrijdingsfestivals. 

Veteranen van het Nederlandse leger zijn actief geweest in conflictgebieden overal in de wereld. Samen met collega’s hebben zij zich persoonlijk ingezet voor vrede, veiligheid en vrijheid. En nu ze terug zijn, delen ze graag hun verhaal met jou.   

Speeddaten met veteranenis een initiatief van het Veteraneninstituut (Vi). Het Vi is er om veteranen en hun naasten zorg te bieden. Ook deelt het Vi kennis over onderwerpen die voor veteranen van belang zijn en zetten ze zich in voor de maatschappelijke erkenning en waardering.

Kijk op veteraneninstituut.nl